Waar staan we voor?

Pulse is al ruim 30 jaar een begrip in de Microsoft-wereld

Wij maken productie-, handels- en servicebedrijven toekomstbestendig door bedrijfsprocessen te ondersteunen met het Microsoft Dynamics 365-platform.

Dit realiseren wij niet alleen met onze corebusiness, ERP- en CRM-software, maar juist met degene die het verschil maken: onze mensen. Bij Pulse draait het namelijk om mensen, zowel aan de klantzijde als onze eigen collega’s. Onze kracht is dat iedereen binnen Pulse onze cultuur omarmt, doorleeft en vanuit onze kernwaarden handelt. Het beschrijft wie we zijn, maakt dat we ons onderling verbonden voelen en wordt gevangen in een drietal kernwaarden:

Passionate

Passie binnen Pulse betekent dat we trots zijn op wat we met elkaar hebben bereikt en wat we nog willen bereiken in de toekomst. Gedrevenheid, expertise en commitment zijn eigenschappen die ervoor zorgen dat onze mensen oprecht passie hebben voor wat ze doen bij onze klanten en elke dag met plezier en een lach op hun gezicht naar hun werk komen. Pulsers zijn steeds op zoek naar mogelijkheden, innovaties en streven ernaar om zichzelf te blijven ontwikkelen en ontplooien binnen de ruimte en vrijheid die hen wordt geboden. Met deze passie geven wij elkaar energie en maken wij klanten tevreden, zodat zij leidend kunnen zijn in hun industrie.

Together

Samen. Omdat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Pulse streeft altijd naar de lange termijn, voor klanten én haar eigen mensen. Als langetermijnpartner hebben we respect voor elkaar en werken we op basis van open- en eerlijkheid in een omgeving van vertrouwen. Samen zorg dragen voor elkaar en het geven van opbouwende feedback spelen hierbij een belangrijke rol. Een bonuscultuur kennen we niet bij Pulse; een langdurige relatie ontstaat alleen bij gelijkwaardigheid. Iedereen draagt tenslotte bij aan het eindresultaat en hier zijn we uiterst trots op.

Challenging

We bevinden ons in een dynamische omgeving. De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo en dit vraagt om een flexibele houding waarbij we onze klanten en mensen blijven prikkelen, verrassen en uitdagen. Onzekerheid en angst zetten we om in nieuwsgierigheid naar nieuwe kansen en ontwikkelingen. Hierin nemen we graag initiatief, zijn we een tikkie eigenwijs en tegelijkertijd scherp en betrokken. Naast onze externe focus dagen collega’s elkaar ook uit door kritisch te zijn. Hierdoor zetten we nét dat stapje extra om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Onze mensen maken tenslotte het verschil.

Together with passion we challenge, to get there.

Bij Pulse werk je omdat je deze kernwaarden uitdraagt en omdat je gedreven bent om alle uitdagingen, welke een maximaal bedrijfsresultaat in de weg staan, te overwinnen. Deze gedrevenheid, expertise en commitment is uniek en heeft Pulse tot dé Microsoft Dynamics partner in Nederland gemaakt.

Deel deze pagina met je collega of netwerk:Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter