Waar staan we voor?

Pulse Business Solutions is al ruim 30 jaar een begrip in de ERP-wereld. Onze missie is het optimaliseren van bedrijfsprocessen om de winstgevendheid van de klanten te vergroten en marktleider blijven binnen de productie en groothandel industrie.
Om dit te bewerkstelligen werken we vanuit onze vestigingen in Venlo en Deventer dagelijks met een team van ruim 160 gedreven professionals aan uitdagende (internationale) projecten.

Het draait bij Pulse niet alleen om IT, maar vooral ook om mensen. We vinden het belangrijk dat jij als persoon binnen onze cultuur past en je thuis voelt bij Pulse. Onze bedrijfscultuur is te typeren door middel van een drietal kernwaarden, namelijk: passie, kwaliteit en samenwerken.

Onze kernwaarden:

Passie

Met passie voor Pulse werken betekent dat je gedreven bent in wat je doet. Je hebt plezier in je werk, komt met een lach op je gezicht naar het werk en gaat ’s middags met een nog grotere lach terug naar huis. Pulsers zijn energievol en hebben er zin in om zichzelf te blijven ontwikkelen en ontplooien, hiervoor zoek je steeds naar mogelijkheden binnen Pulse en neem je eigen initiatieven. Je bent betrokken bij je collega’s en helpt hen graag waar kan en nodig is.

Kwaliteit

Kwaliteit binnen Pulse betekent dat je de verwachting van de klant altijd wil overtreffen. Je bent niet te snel tevreden en legt de lat altijd hoog. Innovatief blijven is in de ICT-sector cruciaal en daarom ben jij altijd bezig met innovatief te denken zodat je toegevoegde waarde kan blijven behouden. Je bent altijd op zoek naar verbeteringen en deelt jouw kennis graag met je collega’s. Daarbij houd je altijd de focus op het werk en laat je je niet afleiden.

Samenwerken

Bij Pulse staat samenwerken en de omgang met elkaar centraal. Hierbij heb je respect voor jezelf, je collega’s en je omgeving. Je werkt op basis van vertrouwen en hebt iets over voor elkaar. Open- en eerlijkheid in de vorm van feedback is hierbij belangrijk. Je kijkt met een kritische blik naar jezelf en je collega’s en geeft elkaar waar nodig opbouwende feedback. Je werkt graag in teamverband en draagt zorg voor een goede werkrelatie met je mede Pulsers.

Bij Pulse werk je omdat je deze kernwaarden uitdraagt en omdat je gedreven bent om alle uitdagingen, welke een maximaal bedrijfsresultaat in de weg staan, te overwinnen. Deze gedrevenheid, expertise en commitment is uniek en heeft Pulse tot dé Microsoft Dynamics partner in Nederland gemaakt.

Herken jij jezelf in deze kernwaarden?

Bekijk onze vacatures
Deel deze pagina met je collega of netwerk:Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter