Project Manager

LOCATIE: DEVENTER of VENLO

Pulse is geen gewoon bedrijf. Al meer dan 30 jaren zijn we er trots op dat alles bij ons in het teken staat van onze mensen. Zonder goede mensen kunnen we onze deuren sluiten. We doen er daarom alles aan om te zorgen dat jij het naar je zin gaat krijgen bij Pulse. Dit zijn geen standaard marketingpraatjes, maar de feiten spreken voor zich.

Bij ons krijg je de kans om innovatief bezig te zijn met je collega’s, betekenisvol werk te doen en heerst er geen strakke hiërarchie. Jezelf continue blijven ontwikkelen als persoon en qua kennis is net zo van belang als het afleveren van kwaliteit. Bij Pulse draait het dus om mensen. Onze kracht is dat iedereen binnen Pulse vanuit onze kernwaarden handelt en dagelijks meewerkt om de unieke bedrijfscultuur in stand te houden.

Together with passion we challenge to get there.

Dat is werken bij Pulse! Onze klanten kunnen hier over meepraten.  Onze missie is het optimaliseren van bedrijfsprocessen om de winstgevendheid van de klanten te vergroten. Om dit te bereiken willen we onze klanten zo goed mogelijk adviseren. Doordat Pulse de afgelopen jaren flink is gegroeid, kunnen we jouw jarenlange kennis en ervaring in onze branches goed gebruiken! Ter uitbreiding van ons team zijn we daarom op zoek naar een ervaren Project Manager.

 

Wat ga je doen?

In deze functie vervul je bij Pulse een zware projectmanagement rol in een internationale omgeving bij interessante organisaties.

Naast een inhoudelijke rol als project manager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het projectteam. Voor deze vacature zoeken wij dus iemand die stuurt op de gestelde doelen, de scope bewaakt, flexibel is en communiceert op multi-level niveau met onze klanten. Dit zal voornamelijk in het Nederlands zijn maar vloeiend Engels spreken en schrijven is ook echt noodzakelijk. Je zorgt ervoor dat het project succesvol verloopt en bent eindverantwoordelijk voor het projectresultaat en het creëren van klantloyaliteit.

Je signaleert (latente) issues, risico’s en verkeerd gebruik van budget zoveel mogelijk vooraf, maakt deze kenbaar bij de klant en stelt oplossingen voor. Organiseren, plannen, budget management, risico management: allemaal onderdelen van je rol. Je bent soort kameleon die gedurende het project allerlei rollen aanneemt door de veelheid aan taken.

Dit vraagt dat je gestructureerd werkt, plant, vastlegt en communiceert. Je bent in staat om teams te sturen richting het gewenste resultaat, met oog voor het projectproces, de belangen van de klant en de belangen van Pulse. Je neemt besluiten waar nodig, acteert hierop en communiceert dit eenduidig naar de belanghebbenden.

Je hebt te maken met druk op aspecten als planning, budget, kwaliteit en beschikbaarheid van mensen. Verder zijn er veel belanghebbenden in een project, die elk vanuit de eigen visie hun eigen belang hebben(stakeholders). In je rol van project manager zul je met al deze aspecten te maken krijgen en dat vraagt dat je tegen een stootje kunt.

Wil jij met je eigen ogen bekijken in wat voor tof team je terecht kan komen? Solliciteer dan direct op deze functie.

Benieuwd hoe we dit allemaal doen?

Reageer op deze vacature en onze recruiter Danielle neemt contact met je op.  Zij kan je ook met een collega in contact brengen die je een nog completer beeld over de rol kan geven.

Tel: +31 6 23730421
sollicitatie@pulse.nl

Wat verwachten we van jou?

 • Minimaal een HBO opleiding in de richting van ICT of Bedrijfskunde afgerond, of bezit een vergelijkbaar niveau verkregen door opleiding en ervaring.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een rol als managing consultant, project manager of project leider.
 • Kennis van ERP systemen is een vereiste, bij voorkeur opgedaan binnen 1 of meerdere van onze verticals. Uiteraard geldt kennis van D365 als een dikke pré.
 • Kennis van Supply Chain- & Finance processen.

Wat kun je verwachten van Pulse?

Buiten de niet-meetbare arbeidsvoorwaarden zoals goede begeleiding en werkplezier bieden we een marktconform salaris en hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 33 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Flexibele werktijden.
 • Aandacht voor een goede werk-privé balans.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden (zonder terugbetalingsregeling).
 • Een leaseregeling.
 • Altijd up to date blijven door middel van kennisdeling zowel intern als extern.
 • Aandacht voor je eigen ontwikkeling op het gebied van softskills.
 • Leuke uitstapjes, feesten, activiteiten bijwonen of zelf organiseren.
 • Een compleet en vrijblijvend Pulse-Vitaal programma.
 • Geen strakke hiërarchie, jouw mening telt!

 

 • De mogelijkheid om in overleg thuis te werken.
 • Gratis fruit, soep, noodles, fris, sappen en naast de beste thee en Nespresso koffie.
 • Een fijne en gezellige werkomgeving waar je jezelf kan zijn.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Alle gereedschappen, zoals een laptop en smartphone, die jouw werkzaamheden zo makkelijk mogelijk maken.
 • > 170 Leuke en gepassioneerde collega’s die altijd bereid zijn elkaar te helpen. Dat zit nou eenmaal in ons DNA.
 • Nog honderd andere redenen waarom Pulse de leukste en interessantste werkgever van het Zuiden en Oosten is.

 

Kun je niet wachten
om bij Pulse aan de slag te gaan?

Solliciteer op deze functie

Andere vacatures bij Pulse:

Deel deze pagina met je collega of netwerk:Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter