Stagiaire Human Resources
Pia Derks

 

Ruimte voor eigen ideeën

In februari 2017 ben ik, vanuit mijn opleiding Human Resource Management aan de HAN, gestart met mijn afstudeerstage bij Pulse. In de periode dat ik op zoek was naar een uitdagende opdracht op het gebied van HRM zag ik op de website van Pulse een stage-vacature staan die direct mijn aandacht trok. Ik kende Pulse toen nog niet, maar daar kwam verandering in toen ik werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

In dit gesprek werd mij al snel duidelijk dat er bij Pulse veel aandacht wordt besteed aan of jij, qua persoonlijkheid en ambities, bij Pulse past. Dit maakte dat het gesprek soepel en ongedwongen verliep. Na samen de opdracht te hebben vormgegeven liep ik met een super positief gevoel de deur weer uit!

 

Een gesprek waarin er echt vanuit beide kanten gekeken wordt of er een match is, daarmee kom je niet voor verrassingen te staan.

In februari mocht ik dan echt beginnen met mijn afstudeeropdracht bij Pulse. Hiervoor heb ik onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van de ICT-professionals die Pulse zoekt. Na het verwerken van de resultaten hiervan heb ik concrete aanbevelingen voor Pulse opgesteld. Tijdens mijn stageperiode heb ik veel geleerd omdat Pulse open staat voor alle ideeën en deze ook serieus neemt. De vrijheid en ruimte tot creativiteit die je krijgt maakt Pulse in mijn ogen uniek. Mijn stage beviel zo goed dat ik na het behalen van mijn diploma graag bij Pulse aan de slag wilde gaan om mijn eerste werkervaring op te doen. Gelukkig was deze mogelijkheid er en sindsdien werk ik met plezier als HR medewerker bij Pulse!

Enthousiast geworden?
Kom ook stage lopen bij Pulse!

Bekijk onze vacatures
Deel deze pagina met je collega of netwerk:Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter