Hoe je je verder kunt ontwikkelen

Jouw authenticiteit

Dat is waarmee het begint en waar het ons om gaat! Jij neemt jezelf mee naar Pulse en naar onze opdrachtgevers en dat is precies genoeg! Wees jezelf, dan verbrand je geen energie in het spelen van een rol die niet bij je past. Gewoon oprechte betrokkenheid, zorg voor elkaar en passie voor je vak. Onze opdrachtgevers merken dat en zien dit als een belangrijk onderscheidend vermogen van Pulse. We hebben veel ballast van controle en regels overboord kunnen gooien door op basis van 100% vertrouwen te werken. Wat krijg jij ervoor terug? Waardering. Vriendschap. Vrijheid. Passende arbeidsvoorwaarden. Zaken waarvoor je met plezier naar je werk komt én na een mooie werkdag weer met hetzelfde plezier naar huis gaat.

Opleidingsprogramma

Als nieuwe collega doorloop je een drietal trainingen. Zo maken we je bekend met onze eigen ontwikkelde Sure Step methodiek, maken we je wegwijs in TeamAX en laten we je kennis maken met onze oplossingen op basis van Microsoft Dynamics AX. Dit is natuurlijk pas het begin. We zijn een hoogwaardig kennisbedrijf en het draait om het consequent vergroten van jouw individuele kennis en het delen van elkaars kennis. Om dit te faciliteren kennen we binnen Pulse diverse werkgroepen die zich bezighouden met verschillende thema’s. Daarnaast krijg je verschillende mogelijkheden om middels trainingen te investeren in soft skills en allerlei opleidingen te volgen om bijvoorbeeld jouw branchekennis, AX kennis en ervaring en Consultancy skills te vergroten. Om te komen tot een evenwichtige verdeling van kennis over alle collega’s overleg jij zelf met jouw leidinggevende of persoonlijke coach wanneer jij welke opleidingen volgt die je al dan niet met een diploma of certificaat afsluit. Jij staat dus aan het stuur van jouw eigen ontwikkeling! Studieovereenkomsten? Die kennen we niet! We vertrouwen erop dat jij je verantwoordelijkheid neemt in de balans van geven en nemen.

 

 

Kenmerkend voor mensen die goed presteren en het verschil met anderen weten te maken is dat zij een hoge mate van zelfinzicht hebben. Ik verzorg daarom trainingsprogramma’s voor Pulse die hiervoor zorgen. Met een beter zelfinzicht ben je beter in staat je gedrag bij te stellen; te kiezen voor effectiever gedrag. Gedrag dat de mensen van Pulse helpt beter af te stemmen op klanten en collega’s om hun verhaal écht te begrijpen. En vervolgens vanuit een gezamenlijke verbinding zichzelf én de ander telkens weer uit weet te dagen om zo tot het beste resultaat te komen.”

René van der Giessen – Managing partner Xzellent

Groeimogelijkheden

Bij groei wordt vaak gedacht in termen van carrièreladders en hogerop komen. Realiseer je daarbij dat Pulse bewust een heel platte organisatie heeft. Groei betekent bij ons daarom vooral ook verbreding en verdieping van kennis en niet te vergeten: groeien door ervaring op te doen. Dat neemt niet weg dat we voor toptalenten alle kansen hebben om door te groeien naar bijvoorbeeld Managing of Business Consultant. Maar we waarderen het vooral ook als je zelf je kansen ziet of durft te creëren en die met ons gaat realiseren. Jij krijgt van ons daarbij alvast 100% vertrouwen: een meer dan stevig uitgangspunt voor jouw succes!

Persoonlijke coaching

Van trainee tot senior, je bent nooit te oud om te leren… zegt men. En het is nog waar ook! Leren doe je vooral van en met elkaar, en om scherp te blijven maken we gebruik van coaching. Dat kan een ervaren collega op je eigen kantoor zijn die jou helpt, maar ook een externe coach. Die coach kan je ook helpen met jouw persoonlijke vragen en je bijvoorbeeld helpen om zelfverzekerder door het leven te gaan. Dit soort investeringen doen we graag, ook in jou. Door jou verder te helpen in je ontwikkeling help jij Pulse weer, en daarmee is de cirkel rond.

Deel deze pagina met je collega of netwerk:Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter