martijn-klauwers

Stagiair Supply Chain Management
Martijn Klauwers

 

Geen voorgekauwde opdracht

Na mijn HBO-opleiding Technische Bedrijfskunde had ik besloten om nog verder te gaan studeren. Mijn keuze was gevallen op de Master Supply Chain Management op de Universiteit van Tilburg. Hoewel mijn interesse altijd al een combinatie van IT en bedrijfskunde is geweest, kwam ik er tijdens deze studie achter dat IT, en dan met name ERP, het succes van een Supply Chain kan maken of breken. Met dit in mijn achterhoofd ben ik voor mijn masterthesis op zoek gegaan naar een interessant bedrijf wat aansluit bij dat gedachtegoed.

Al gauw kwam ik bij Pulse terecht en werd ik uitgenodigd voor een inspirerend kennismakingsgesprek. Het mooie is dat er op dat moment nog geen concrete opdracht beschikbaar was binnen Pulse maar dat er werd geluisterd naar jouw interesses en daarop werd ingespeeld.

 

Geen voorgekauwde opdracht dus, maar een onderzoek wat aansluit op jouw interesses en die van Pulse: Ideaal!

Al snel stond een uitdagende opdracht op papier en begon ik aan mijn eerste week. De ontvangst en begeleiding tijdens de eerste werkdag was goed geregeld: je voelt je meteen thuis! Daarnaast was de algemene begeleiding tijdens mijn afstudeeropdracht ook super. De ervaring en deskundigheid van de collega’s binnen Pulse hebben mij goed geholpen om de opdracht tot een succes te brengen. Uiteindelijk ben ik met succes afgestudeerd en is mijn Master in de pocket, te gek!

Enthousiast geworden?
Kom ook stage lopen bij Pulse!

Bekijk onze vacatures
Deel deze pagina met je collega of netwerk:Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter