Let’s get started!

Inwerkprogramma

De eerste werkdag is altijd spannend, want alles is nieuw en onbekend. Reden te meer om er alles aan te doen deze eerste werkdag tot een succes te maken! We zorgen ervoor dat alles klaarstaat: van ingerichte laptop (met alle belangrijke Pulse-events al gepland in jouw kalender), een ingerichte werkplek, trainingsmaterialen die klaarliggen tot een welkomstpakket. Maar wat zeker zo belangrijk is: jouw collega’s hebben lang van te voren jouw komst op Intranet gelezen en zijn enthousiast jou als nieuwe collega welkom te heten! De gebruikelijke rondgang langs alle collega’s op de eerste werkdag zal je, net als bij al je voorgangers, zeker bevallen.

De eerste werkdag is verder geprogrammeerd met praktische uitleg van diverse collega’s over het werken bij Pulse. Daarnaast staat er een kennismaking met jouw leidinggevende gepland. Samen met je leidinggevende of persoonlijke coach bespreek je jouw eerste stappen binnen Pulse en welke trainingen of opleidingen je gaat volgen. Ook zorgen wij die dag voor een lekkere lunch!

Om de voortgang te bewaken zijn er diverse gesprekken gepland: na 1 week, 3 weken, 100 dagen, 5 maanden en uiteraard sowieso na 1 jaar. Je gaat bovendien leren hoe je zelf je feedback over je functioneren kunt halen bij collega’s en klanten, en op die manier borgen we een fantastische inwerkperiode. Voor je het weet ben je verantwoord ingewerkt, zit je midden in je eigen project en ben je de volgende Pulser die dagelijks met plezier naar het werk gaat!

Ons inwerkprogramma staat al jaren als een huis. Dat blijkt ook uit de feedback die we krijgen vanuit onze nieuwe collega’s.

Deel deze pagina met je collega of netwerk:Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter