Vacature Business Consultant Sales

LOCATIE: VENLO/DEVENTER

“Together with passion we challenge”

Pulse maakt productie-, handels- en servicebedrijven toekomstbestendig door bedrijfsprocessen te verbeteren met het Microsoft Dynamics 365-platform.

Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 150 gepassioneerde medewerkers. De corebusiness van Pulse is het bezig zijn met mensen en processen. Het verlenen van kwalitatief goede service is daarom van uiterst groot belang om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Omdat we als bedrijf groeien en de kwaliteit van onze service hoge prioriteit heeft zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Business Consultant

Werken bij Pulse betekent veel variatie, uitdaging en flexibiliteit in een fijne cultuur met veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Je werkt in verschillende teams met professionele, gepassioneerde en hulpvaardige collega’s.

Wat ga je doen?

Als Business Consultant ben je een sparringpartner voor prospects en klanten van Pulse. Middels een helicopterview analyseer je complexe bedrijfsprocessen, breng je de ondernemingsbehoeften in kaart en in overleg met je klanten zorg je voor de juiste oplossing middels het Microsoft Dynamics 365 platform. Daarbij kijk je ook naar de wereld buiten de ERP. Jij bent in staat om onze klanten verder te helpen toekomstbestendig te worden door oplossingen voor stellen die maximale waarde toevoegen voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Je hebt empathisch vermogen en weet snel tot de kern te komen. In projecten vervul je de rol van solution architect en vind je de integratie van processen belangrijk. Je stuurt het team daarbij functioneel aan.

Daarnaast houd je de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied in de gaten. Als Business Consultant acteer je zowel op tactisch als strategisch niveau en heb je een adviserende rol richting het management en de directie. Door mee te werken aan demo’s zorg je ervoor dat de klant precies de juiste informatie krijgt die hij/zij nodig heeft om tot een juiste beslissing te komen. Uiteraard komen jouw presentatie-skills daarbij handig van pas.

Je zorgt daarna samen met je collega’s voor een goede overdracht tussen onze Sales en Operations afdeling.

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter:
Danielle Bistervelts

Tel: +31 6 23730421
sollicitatie@pulse.nl

Welk profiel zoeken we?

Het belangrijkste om voor deze vacature in aanmerking te komen is dat je een echte teamspeler bent, die leergierig is en de focus heeft liggen op de juiste oplossing voor de klant. Daarnaast heb je een aantal jaren werkervaring als senior consultant in een of meerdere branches waarin Pulse actief is. Overige eisen zijn:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over kennis en ervaring met het Microsoft Dynamics D365 platform of andere relevantie ERP-software;
 • Je bent analytisch sterk om bedrijfsprocessen en systemen snel te doorgronden;
 • Kennis en ervaring van een of meerdere van de branches waarin wij actief zijn is een must.
 • Goede presentatie- en communicatie skills is een must waarbij je ook goed in staat moet zijn om processen te kunnen visualiseren.
 • Kennis en ervaring met Agile werken is een pré.
 • Bovenal heb je een verantwoordelijke, leuke en spontane persoonlijkheid, met een enorme passie voor IT en het Microsoft platform!

Wat kun je verwachten van Pulse?

Buiten de niet-meetbare arbeidsvoorwaarden zoals volop mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling, goede begeleiding en werkplezier, bieden we een prima salaris en hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 33 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Flexibele werktijden.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden (zonder terugbetaalregeling).
 • Een leaseregeling.
 • Een collectieve ziektekostenregeling met diverse kortingen.
 • Een pensioenregeling op maat gemaakt.
 • Alle gereedschappen, zoals een laptop of smartphone, die jouw werkzaamheden zo makkelijk mogelijk maken.
 • Veel ruimte voor overleg, kennisoverdracht, plezier en jouw duurzame inzetbaarheid.

Kun je niet wachten
om bij Pulse aan de slag te gaan?

Solliciteer op deze functie

Andere vacatures bij Pulse:

Sales Manager

Deel deze pagina met je collega of netwerk:Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter