Stagiair Business Informatics
Ben Stassen

 

IT Service Management-systeem

In 2014, het afstudeerjaar van mijn studie Business Informatics aan de Fontys Hogeschool in Venlo, heb ik bij Pulse de mogelijkheid gekregen om een afstudeerproject uit te voeren. Een jaar eerder had ik op een carrièrebeurs een paar Pulse-medewerkers ontmoet met een aanstekelijk niveau van enthousiasme. Werken bij Pulse klonk als een gezonde combinatie tussen mensen, processen en techniek.

Ik heb toen mijn interesse getoond voor een afstudeerstage en werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Het positieve gevoel dat ik bij Pulse had door de carrièrebeurs, werd in het gesprek nog beter. Met oprechte interesse voor mijn persoonlijke ambitie, kennis en kunde hebben we samen een passend project in de steigers gezet. Bij Pulse word je zeker niet in een gestandaardiseerd hokje gepropt!

 

 

Mijn afstudeerproject betrof selectie en implementatie van een IT Service Management-systeem dat voldeed aan de actuele wensen van zowel de klanten van Pulse als de Consultants van Pulse zelf.

Een flinke uitdaging om zulke processen en techniek uit te rollen in een bedrijf vol specialisten op het gebied van processen en techniek, hetzij in een iets andere context. Maar wel het soort afstudeerproject dat ik zocht: een project dat echt positief bijdraagt aan de bedrijfsvoering, en niet het soort dat in een stoffige kast belandt na een schouderklopje. Na het afronden van dit project, heb ik het aanbod gekregen om bij Pulse te komen werken om het project te kunnen vervolgen. Nadat we het vervolgtraject samen hebben afgerond, ben ik aan de slag gegaan als Consultant bij Managed Services. Ontzettend afwisselend werk, met veel contact met klanten en mooie techniek.

Enthousiast geworden?
Kom ook stage lopen bij Pulse!

Bekijk onze vacatures
Deel deze pagina met je collega of netwerk:Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter